De lampen die u in mijn portfolio ziet zijn ofwel reeds verkocht of voor eigen gebruik.
Wilt u een lamp van de Lampenman kopen of wilt u juist oude lampen verkopen? Lees dan verder

Kopen

De lampen die ik restaureer verkoop ik via Etsy.

Dit aanbod veranderd wekelijks, dus neem regelmatig een kijkje.

Verkopen

Heeft u (een partij) oude scheepslampen, stormlampen, industriële lampen of andere lampen die u graag wilt verkopen, neem dan contact op via WhatsApp of via de e-mail. Voeg hier zo veel mogelijk foto’s en eventueel een vraagprijs bij, mogelijk heb ik interesse. Partijen haal ik door heel Nederland en België op.

Op aanvraag

Bent u op zoek naar een specifieke scheepslamp, een specifiek type stormlamp, wilt u een lamp op maat laten maken of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via e-mail of WhatsApp. Mogelijk kan ik u nog niet gelijk helpen, maar ik koop met grote regelmaat oude lampen, dus met een beetje geluk kom ik ook de lamp tegen waar u naar op zoek bent.

Onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor antieke lampen, Industria Rotterdam, stormlampen, enzovoorts?

Hier kan ik helaas niet aan helpen, onderdelen zijn spaarzaam en bewaar ik voor eigen gebruik.