Lamp laten repareren

Lamp restauratie

Bent u in het bezit van een oude lamp, een antieke lamp of een gewoon een mooie lamp die gerepareerd moet worden? Ook hier kan ik u mee van dienst zijn. Mijn specialiteit is het creƫren, repareren en restaureren van lampen.

Of het nu gaat om een elektrische lamp waar het snoer van vervangen moet worden, een oude lamp met kortsluiting waarvan de bedrading vervangen moet worden, een olielamp die niet meer werkt, een stormlantaarn die lek is, een scheepslamp die opgepoetst moet worden, dit is normaliter voor mij geen probleem en zal meestentijds niet kostbaar zijn.

No cure no pay
Uiteraard kan ik niet alle problemen met oude lampen oplossen. Mocht er iets zijn waardoor ik het probleem niet kan verhelpen dan zullen er geen kosten in rekening gebracht worden, heeft u de lamp opgestuurd? Dan wordt de lamp kosteloos naar u retour gestuurd.

Lampen kunnen opgestuurd of langs gebracht worden. Neem wel eerst contact op via de contactpagina. Bij voorkeur met foto’s en informatie met het probleem. Meestal kan ik dan voor de tijd al aangeven of de reparatie binnen mijn mogelijkheden valt en vaak ook al een prijsindicatie van de reparatie geven.